ΝΑΥΠΛΙΟTV.GR
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Γιορτάζει ο Ι.Ν. της Παναγίας της Πορτοκαλούσας στη Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου

Γίνεται γνωστό ότι στις 21 Νοεμβρίου όπου η Αγία μας εκκλησία εορτάζει τα Εισόδια της υπεραγίας Θεοτόκου πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο φερώνυμος ιερός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγίας πορτοκαλούσας) Νέας Τίρυνθας.

Την παραμονή της εορτής Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετα θείου κηρύγματος και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί περιφορά της ιεράς εικόνας.

Μετά το πέρας της ακολουθίας θα πραγματοποιηθουν εκδηλώσεις για την εορτή του πορτοκαλιού το οποίο είναι και το κύριο προϊόν παραγωγής της Νέας Τίρυνθας.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν το τμήμα Αρτοποιείας και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της Επαγγελματικής Σχολής μαθητείας Αργολίδος οι οποίοι θα παρασκευάσουν διάφορα κεράσματα από πορτοκάλι.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Νέου Ροεινού και το χορευτικό τμήμα Ποντίων.

Ανήμερα της εορτής 21 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 π.μ. θα ψαλλεί η ακολουθία του όρθρου και θα τελεστεί Αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος και λειτουργούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ Νεκταρίου.

Το απόγευμα και ώρα 5 μ.μ θα τελεστεί ο μεθεορτος εσπερινός και παράκληση στην υπεραγία Θεοτόκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ναύπλιο: Αίτημα του Δ. Ορφανού για συναντήσεις και επίσημη ενημέρωση από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή

diktio diktio

Το 15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο με 630 αθλητές και αθλήτριες

diktio diktio

Ο… επικός Δομάζος στην εκδήλωση για το έπος του Wembley στο Ναύπλιο

diktio diktio