ΝΑΥΠΛΙΟTV.GR
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές στον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου με ενιαίο ψηφοδέλτιο

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου , θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες καθώς έληξε η τριετής θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου , Ελεγκτικής Επιτροπής , αντιπροσώπων της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας – Π.Ο.Ε.Ε. , αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας – Ο.Ε.Β.Ε.Α. , είναι η Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Καλούνται όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά με την ψήφο τους στις εκλογές για να αναδείξουν ένα Σύλλογο μεγάλο, δυνατό και με ισχυρό λόγο.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν με διπλό τρόπο όπως ακολουθεί:

1. Με παραδοσιακή κάλπη και φυσική παρουσία μέσω Δικαστικού Αντιπροσώπου, στα γραφεία του Συλλόγου ( Μικράς Ασίας και Αργοναυτών 10 ) , εφοδιασμένοι με την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάποιο άλλο δημόσιο έγγραφο που πιστοποιεί την ταυτότητα μέλους και να είναι ταμειακά ενήμερα.

2. Με ηλεκτρονική- ψηφιακή ψηφοφορία, όπου τα μέλη που είναι ταμειακά ενήμερα θα λάβουν ένα e-mail με ένα μοναδικό μυστικό σύνδεσμο, έτσι ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν μέσω κινητού , tablet, ή υπολογιστή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: κάθε μέλος ψηφίζει μόνο μία φορά, είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης.

Το ψηφοδέλτιο είναι ένα ενιαίο όπως αναρτάται:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με μεταλλική ράβδο συνελήφθη ένας 23χρονος στο Ναύπλιο

diktio diktio

Εξαιρετική παρουσία της Δημοτικής χορωδίας Επιδαύρου στο 9ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναύπλιο – Artiva

diktio diktio

Rapid tests: Ποιες ώρες και σε ποια σημεία στην Αργολίδα θα γίνονται από 13 έως και 17/11

diktio diktio