ΝΑΥΠΛΙΟTV.GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΟΒΡΑΚΟΥ: Η 6η Απριλίου η ημέρα έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

6η Απριλίου: Η ημέρα που έχει καθιερωθεί με ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (23 Αυγούστου 2013) ως η Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Στόχος αυτής της ξεχωριστής ημέρας είναι να τονιστεί η σημασία του αθλητισμού στην επικράτηση της ειρήνης και της συμφιλίωσης στον κόσμο και στην καταπολέμηση των διακρίσεων κάθε μορφής που συμβάλλουν στην ανθρώπινη εξέλιξη.

Ο αθλητισμός είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο για την ενίσχυση των κοινωνικών δεσμών, την προώθηση της παγκόσμιας ανάπτυξης, του σεβασμού, της ειρήνης και της αλληλεγγύης και έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο.

Δείχνουμε την λευκή κάρτα WhiteCard, ως σύμβολο δέσμευσης για την δημιουργία ειρήνης, πιστεύουμε στις αξίες του αθλητισμού και συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε αυτή την παγκόσμια δράση μέσω των social media, κρατώντας μια λευκή κάρτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επικές επιδόσεις για την Ναυπλιώτισσα Χριστιάνα Γαρουνιάτη – Κατέκτησε 7 χρυσά και ένα ασημένιο σε Διεθνή Αγώνα στην Κύπρο

Ο Άννης Δομετίου στέλνει Ανδρέα Σοφιανό για διεκδίκηση παγκόσμιου τίτλου WKF στην Αυστρία 17 Φεβρουαρίου!

Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟ: 22ο trail ride & experience trophy