ΝΑΥΠΛΙΟTV.GR
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Ναύπλιο: Εμπορικός Σύλλογος και Δήμος ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα

Στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων , πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Ε.Ε.Σ.Ν. και της Προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν οι προτάσεις των δύο πλευρών για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην πόλη μας. 

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι μέσα από τη συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων θα μπορέσει να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , με στόχο το άρωμα των Χριστουγέννων να μας καλωσορίσει νωρίτερα.

Από την πλευρά τους η Πρόεδρος κ. Πετρούλα Παπαδοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, παρουσίασαν τις προτάσεις τους και ζήτησαν να πραγματοποιηθεί ο στολισμός της πόλης και οι δράσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται , ώστε να μπορέσει ο Σύλλογος να τον εμπλουτίσει με παραπάνω ενέργειες.

Είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα στην εποχή μας όπου η τοπική αγορά βρίσκεται σε ύφεση, οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν να ενισχύσουν τους τοπικούς επιχειρηματίες καθώς θα συμβάλλουν στην τόνωση της αγοράς του Ναυπλίου, που είναι και το ζητούμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σύλληψη ανήλικης στο Ναύπλιο με κάνναβη

diktio diktio

23η εθελοντική αιμοδοσία στην Άρια Ναυπλίου

diktio diktio

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Άργους στο Ναύπλιο ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ DRONE

ΤΑΚΗΣ