ΝΑΥΠΛΙΟTV.GR
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

«Πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού»: Δράση της 1ης ΤΟΜΥ και του Κέντρου Υγείας Ναυπλίου

Στα πλαίσια σχεδιασμού δράσεων Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας στην κοινότητα, σας ενημερώνουμε ότι η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου μαζί με το Κ.Υ. Ναυπλίου θα πραγματοποιήσει δράση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού με θέμα «Πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού»

Η Διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ναυπλίου και του Κ.Υ. Ναυπλίου θα παρευρεθεί την Πέμπτη 02 Nοεμβρίου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, πλησίον Δημαρχείου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου, οι ανωτέρω δομές θα ενημερώσουν και θα διανήμουν έντυπο υλικό. Σκοπός της δράσης είναι η προαγωγή του προσυμπτωματικού ελέγχου για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, που αφορά όλες τις γυναίκες.

Η ενημέρωση θα αφορά κυρίως γυναίκες 50-69 ετών που είναι δικαιούχοι του προγράμματος <<ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ>>, με στόχο την ενημέρωση και την κινητοποίηση αυτών που βρίσκονται σ’αυτές τις ηλικίες, για την αφύπνισή τους και τον προγραμματισμό του διαγνωστικού ελέγχου τους.

Ο Συντονιστής της ΤΟΜΥ Ναυπλίου
1η Κέντρου
Μπόμπος Γεώργιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έρχεται το Φεστιβάλ Σαξοφώνου Μουσικών Σχολείων Πελοποννήσου

diktio diktio

11η σερί νίκη για τον ΑΟ Ερμιονίδας: 77-74 τον Οίακα Ναυπλίου

diktio diktio

Ο Λαχανόκηπος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

diktiou omada