ΝΑΥΠΛΙΟTV.GR
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Στα πλαίσια επισκέψεων με φορείς του τόπου μας , το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου

Στα πλαίσια επισκέψεων με φορείς του τόπου μας , το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου , συναντήθηκε την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 στο Επιμελητήριο Αργολίδας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Φώτη Δαμούλο.

Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως φιλικό και ουσιαστικό καθ’ ‘ όλη τη διάρκεια της συνάντησης και η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Ν. κ. Πετρούλα Παπαδοπούλου , έθεσε θέματα που αφορούν και προβληματίζουν τα μέλη μας και γενικότερα τον κλάδο μας.

Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τόνωσης και της στήριξης των Επιχειρήσεων του Ναυπλίου και τρόποι αντιμετώπισης αυτών .

Αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την επιθυμία τους για αλληλοενημέρωση , για συνέχιση της επικοινωνίας και συνεργασίας τους , όπως και πριν , με στόχο την ανάδειξη , την διευθέτηση προβλημάτων , δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , ώστε να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της εποχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ LIVE : Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου από το Αυτοδιοίκηση.tv

diktio diktio

5 αυτόματους μηχανισμούς είσπραξης λογαριασμών τοποθέτησε η ΔΕΥΑ Ναυπλίου

diktio diktio

Επιστολή Νίκα στους Δημάρχους της Πελοποννήσου για την αποκομιδή απορριμμάτων από το οδικό δίκτυο

diktio diktio