ΝΑΥΠΛΙΟTV.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΤΟΛΟ ΒΙΝΤΕΟ – DRONE ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

Τα πρώτα γκρουπ ήρθαν στην πανέμορφη παραλία του τολού που φημίζετε για την ηρεμία, τα καθαρά νερά και την ιδιαίτερη τοποθεσία.

Η παραλία αν και οργανωμένη, παραμένει ήρεμη και ενδείκνυται για τους λάτρεις της εξερεύνησης.

Η παραλία του Τολού εκτείνεται σε μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου ξεκινώντας από την οργανωμένη παραλία “ Ψιλή Αμμος” και τελειώνοντας στο μικρό γραφικό λιμάνι του χωριού όπου θα δείτε πάντα δεμένα τα ψαροκάικα και διάφορα εκδρομικά σκάφη. Η τοποθεσία της παραλίας και των υποδομών της συνδυάζει ιδανικά την δυνατότητα για μπάνιο, χαλάρωση στην αμμουδιά και την απόλαυση ενός καφέ, ποτού ή φαγητού πολύ κοντά στο κύμα, μιας και κατά μήκος της υπάρχουν παραδοσιακές ταβέρνες, καφέ και μπαρ.

Παράλληλα μπορείτε να βρείτε και διάφορα καταλύματα τα οποία προσφέρουν την απόλυτη θέα στον Αργολικό κόλπο με τα μπαλκόνια τους μια ανάσα από τη θάλασσα. Η θάλασσα είναι ρηχή κυρίως αμμώδης με λίγα σημεία με βότσαλα ιδανική για παιδιά με ζεστά και καθαρά νερά.

Παρέχονται επίσης όλες οι ανέσεις για μοντέρνα θαλάσσια σπορ, ενώ λειτουργεί και θαλάσσια παιδική χαρά. Κατά μήκος του δρόμου μπροστά από την παραλία υπάρχουν δωρεάν χώροι στάθμευσης.

https://www.facebook.com/100095205450351/videos/908358617407528/

Πέγκυ Ζήνα – Το Καλοκαίρι ( Free Instrumental Music )

ΠΑΡΑΓΩΓΗ DRITSAS.GR TOLO ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου στο Ανυφί

NAYΠΛΙΟ: ΘΕΜΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ “Φυλακες γρηγορείτε” ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Διακοπή υδροδότησης σε Λευκάκια, Ασίνη, Τολό, Δρέπανο και Βιβάρι