ΝΑΥΠΛΙΟTV.GR
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Χρόνης, Βασιλόπουλος, Μαλτέζος οι επικρατέστεροι για την Προεδρία της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του in, μέχρι σήμερα έχουν «κλειδώσει» τρεις υποψηφιότητες για την επόμενη μέρα της ΠΕΔ αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. 

Οι δυο από τις τρεις υποψηφιότητες αφορούν δημάρχους που εξασφάλισαν στους δήμους τους την επανεκλογή τους από την πρώτη Κυριακή και ενός που εκλέχθηκε για πρώτη φορά στις επαναληπτικές εκλογές.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι

Η πρώτη υποψηφιότητα είναι του Τάσου Χρόνη, δημάρχου Επιδαύρου, ο οποίος επανεκλέχθηκε Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο. Ο Τάσος Χρόνης, αστυνομικός στο επάγγελμα, επιχειρεί να γίνει και πρόεδρος της ΠΕΔ.

Η δεύτερη υποψηφιότητα έρχεται από την Νότια Πελοπόννησο και είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Όπως και ο συνάδελφος του Δήμαρχος Επιδαύρου, ο Θανάσης Βασιλόπουλος εκλέχθηκε και αυτός από την πρώτη Κυριακή.

Διεκδικητής της προεδρεία της ΠΕΔ αναμένεται να είναι και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος. Αν καταφέρει και εκλεγεί Πρόεδρος, η ΠΕΔ Πελοποννήσου θα συνεχίσει να έχει στη ανώτατη διοικητική θέση δήμαρχο από το Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Λογικά θα προκύψουν και άλλες υποψηφιότητες, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τους τρεις προαναφερθέντες να είναι οι επικρατέστεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ενημερωτική δράση στο Ναύπλιο με θέμα «Πρόληψη για τον Σακχαρώδη Διαβήτη»

diktio diktio

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω παγετού στην Πελοπόννησο

diktio diktio

Και Εκπαιδευτικοί της Αργολίδας διαμαρτύρονται στο Ναύπλιο κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων

diktio diktio